Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hardrijdende bumperklever zonder rijbewijs van A58 gehaald

Toegevoegd: 14-03-2022, 20.19 uur
De bestuurder reed onder andere met een ongeldig verklaard rijbewijs
De bestuurder reed onder andere met een ongeldig verklaard rijbewijs
© Foto: Politie basisteam Walcheren
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Agenten van het politie basisteam Walcheren hebben vanmorgen een automobilist aan de kant van de weg gezet nadat deze op de A58 gevaarlijk rijgedrag vertoonde. Bij controle bleek dat hij onder andere geen geldig rijbewijs had


De politieagenten reden omstreeks 08.15 uur in een onopvallend voertuig op de A58 vanuit de richting van Goes naar Middelburg. Al rijdend kwamen zij een haastige bestuurder tegen. Hij viel op door zijn snelheid en het bumperkleven. Volgens de politie drukte hij letterlijk iedereen voor zich van de weg.

Nadat de bestuurder van het voertuig aan de kant van de weg was gezet en werd gecontroleerd, bleekdat zijn rijbewijs al ongeldig was verklaard vanwege agressief rijgedrag in het verkeer. De agenten hebben bij de man een speekseltest voor drugsgebruik afgenomen. Deze bleek positief te zijn. De bestuurder van het voertuig weigerde hierop echter mee te werken aan een bloedproef.

Tegen de bestuurder is door de agenten proces-verbaal opgemaakt voor het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs, het weigeren van de bloedproef tijdens een verdenking van het rijden onder invloed van drugs, het rijden met een te hoge snelheid en het bumperkleven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (14-3-2022 om 22:31)
Helaas rijden die hier in de wijk ook. En dr wordt er echt n keer 1 of meerdere dood gereden en dan durven zeggen...hadden ze maar moeten uitkijken. Nooit meer achter t stuur
Loes (14-3-2022 om 22:25)
Helemaal mee eens ook.
Onbegrip (14-3-2022 om 21:52)
Ook baldadigheid ?
vanpuffelen (14-3-2022 om 21:40)
Dat is waarschijnlijk een onverbeterlijke gevaarlijke gek. Auto in beslag nemen en hoge boete.
Cookie-instellingen beheren