Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooter in beslag genomen in Biezelinge

Toegevoegd: 26-06-2023, 02.44 uur
Scooter in beslag genomen in Biezelinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BIEZELINGE – De wijkagent van Kapelle hebben zondagavond een bromfiets in beslag genomen omdat de bestuurder al een aantal keer zonder rijbewijs reed.


De motoragent hield halverwege de avond de bestuurder staande op de Abdijstraat in Biezelinge. Na een controle bleek dat de bestuurder al voor de vierde keer zonder rijbewijs aan het rijden was.

De politie heeft de bestuurder een proces-verbaal aangezegd voor het rijden zonder rijbewijs. Daarnaast is de scooter in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lentezon (28-6-2023 om 19:25)
Hoe bedoel je hardleers!?!
Tommy Klundert (26-6-2023 om 15:53)
Prima werk politie! Die zal maar tegen je aanrijden, zie dan maar eens aan je geld te komen. @Jac: dat is dan al heel lang geleden. Ik moest 25 jaar geleden al een bromfietscertificaat halen...
Jac (26-6-2023 om 11:44)
Tja...... ik heb ook altijd zonder brommerrijbewijs gereden, vroeger... toen mocht dat nog....
Cookie-instellingen beheren