Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Duits voertuig in sloot bij Serooskerke (W)

Toegevoegd: 28-06-2023, 16.45 uur
De eigenaar verklaarde zeker niet gedronken te hebben.
De eigenaar verklaarde zeker niet gedronken te hebben.
© Foto: Politie basisteam Walcheren
Door: Eugène Harthoorn

SEROOSKERKE (W) – Een Duits voertuig in een sloot bij Serooskerke zorgde vandaag voor een politieinzet. De eigenaar van de auto verklaarde dat hij gisterenavond moest uitwijken voor een tegenligger.


Naar aanleiding van een melding gingen de agenten ter plaatse naar Serooskerke Volgens ee melder zou daar  een voertuig met Duits kenteken op zijn kant 'liggen'. Eenmaal ter plaatse troffen zij de auto aan. Afgezien dat deze inderdaad op zijn kant lag, lag het voertuig ook nog eens in een droge sloot en enigzins verborgen bij de boomgrens. Om er zeker van te zijn dat de bestuurder niet enkele meters verder in de sloot lag hebben de dienders  de sloot toch ook nog maar even gecontroleerd. Dit bleek niet het geval te zijn.

Nadat er een sleepdienst geregeld was en deze ook ter plaatse was, kwam er een tractor de kant van de agenten op. De bijrijder van de tractor maakte zich bekend als eigenaar. Hij verklaarde de avond ervoor te hebben moeten uitwijken voor een ander voertuig wat op hoge snelheid op hem afreed. De uitwijkmanouvre ging niet helemaal goed en daardoor belandde hij met de auto in de sloot. Van schrik is de man naar zijn bestemming gelopen en besloot hij dat het beter was om het voertuig later (een kleine 12 uur later) op te laten halen.

“Er zou ab-so-luut géén (ik herhaal, GEEN) alcohol in het spel zijn. Tja, hoe durven wij het zelfs te suggereren...” meldt de politie op sociale media. Of er alcohol in het spel was, viel vanwege de verstreken tijd niet meer te controleren.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (28-6-2023 om 17:28)
Van schrik mag je plaats ongeval verlaten. Na 12 uur ga je de auto laten weg halen Dit voor alle Nederlandse drankorgels. De politie vind dat goed. Ja.toch politie? P.s Politie.Staan jullie wel weer klaar om te gaan meppen in Den Haag?
Michelle (28-6-2023 om 16:52)
Lachen!
Cookie-instellingen beheren