Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Fietsendief aangehouden, eigenaar elektrische fiets gezocht

Toegevoegd: 11-07-2023, 17.41 uur
De eigenaar van de fiets wordt gezocht.
De eigenaar van de fiets wordt gezocht.
© Foto: Politie Walcheren
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - De politie heeft op dinsdag een fietsendief aangehouden. Naar aanleiding van de aanhouding wordt de eigenaar van een elektrische fiets gezocht. 


De politie verspreidde op maandagmiddag een foto van een fiets. De eigenaar van de zwarte elektrische fiets van het merk Gazelle wordt gezocht. "Wij zouden graag de aangifte opnemen van de eigenaar van de fiets", luidt het bericht van de politie.

De aangehouden fietsendieven zouden betrokken zijn geweest bij meerdere diefstallen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alex bathoorn (12-7-2023 om 06:18)
Beste, wij hebben uw bericht gelezen van de gestolen fiets, deze fiets is op de havendagen in Terneuzen gestolen, wij zijn er bijna zeker van dat dit onze fiets is, aangifte was al gedaan en heb inmiddels de verzekering op de hoogte gesteld en zullen denk ik dit verder oppakken. Bedankt voor de melding!
Cookie-instellingen beheren