Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man die vrouwen lastigviel mishandeld in Middelburg

Toegevoegd: 16-07-2023, 08.28 uur
Man die vrouwen lastigviel mishandeld in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het centrum van Middelburg is vannacht een man mishandeld nadat hij aan vrouwen zou hebben gezeten en fietsen omver zou hebben getrapt. Dat meldt de politie.


De man was eerder al door politieagenten gecontroleerd toen hij met alcoholische drank op de Markt zat. De mishandeling vond later op de nacht plaats op de Vlasmarkt. "Diverse personen gaven aan dat hij aan vrouwen had gezeten en fietsen had omgetrapt. Ondanks deze gedragingen is het niet de bedoeling om voor eigen rechter te spelen", zo stelt de politie.

Op verzoek van de politie kwam een ambulanceteam ter plekke om de wonden van het slachtoffer te bekijken. Hij had hier kennelijk geen behoefte aan want de man liep weg. Volgens de politie had de man in de tussentijd vanonderen "alles" laten lopen en gedroeg hij zich vervelend, vermoedelijk door de drank. Om deze reden is het bevel gegeven het centrum te verlaten. "
Uiteindelijk heeft hij hier gehoor aan gegeven", zo laat de politie weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anneke (16-7-2023 om 16:04)
In goed Nederlands heet dit: boontje komt om z'n loontje!
Tim Fakkeldij (16-7-2023 om 14:58)
Arthur@. Als zo iemand later met die drank in z'n lijf iemand een ander dood rijdt, is het ook niet de schuld van de drank? Als de overheid nog eens de moed vindt om de drank reclame net zo aan te pakken als de tabak reclame zijn we een stuk op de goede weg.
Toon (16-7-2023 om 14:29)
In het verleden was er een vaste aanpak van dit soort lieden. Op sluiting in een zg. dronkenman cel. Kaal kamertje zonder wc en meubilair. Moesten ze in blijven tot ze nuchter waren. Dan moesten ze voor ze weg mochten de cel helemaal schoonmaken en werden, ongeacht hoe ze er uitzagen, op straat gezet. Dus als ze zichzelf en hun kleding hadden besmeurd... jammer dan. Eventuele verwondingen werden wel behandeld. Als de betrokkene vervelend was, dus zich verzette werd dat verzet op gepaste wijze gebroken. Kortom: op de allerergsten na, zag je die lieden niet snel weer terug. Tot slot als aandenken een proces-verbaal ivm openbare dronkenschap en eventueel verzet tegen de politie. Erg doeltreffende en opvoedkundige aanpak. .
Jac (16-7-2023 om 13:21)
Als het gewoon een "vriendelijk" pak slag is geweest... prima... Als je je zo aso gedraagt mag je zoiets verwachten. De gerechtelijke macht lijkt al jaren niet meer goed te functioneren gezien de toenemende onveiligheid in onze samenleving. Dus dan moeten wij als burger zelf maar proberen een signaal af te geven aan de aso's dat de gewone mens het niet meer tolereert. Niet ideaal, maar je moet wat....
John (16-7-2023 om 12:56)
Je zou bijna zeggen dat mensen het beu zijn; dat vertroetel door de politie en het rechtssysteem. Kan dit alleen maar toejuichen, het moet eens klaar zijn met alles tolereren, men moet zich eens gaan gedragen en als dit de manier is waarop, so be it.
A (16-7-2023 om 12:53)
Goed gedaan. Dat soort verdient klappen net zoals het vroeger gebeurde. Poliitie had hem daarna nietongestraft het gebied uit moeten sturen maar oppakken en vastzetten.
Cookie-instellingen beheren