Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Lichtgewonde bij kop-staartbotsing A58 Oost-Souburg

Toegevoegd: 27-07-2023, 18.50 uur
Eén van de betrokkenen is door een medewerker van de ambulancedienst onderzocht.
Eén van de betrokkenen is door een medewerker van de ambulancedienst onderzocht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG – Bij een botsing op de A58 bij Oost-Souburg is donderdagmiddag een persoon lichtgewond gewond geraakt. Eén rijstrook werd afgesloten.


Omstreeks 17.25 uur reed een bestuurder van een personenauto achterop een voorgaand voertuig. Door de klap kreeg één van de inzittenden uit het voorste voertuig medische klachten. De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse.

Een verpleegkundige van de rapid responder heeft de betrokkene onderzocht. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. Rijkswaterstaat heeft samen met de politie voorzien in een gedeeltelijke wegafzetting. Bergingsbedrijf Quality Assistance Group is ingezet om de voertuigen te bergen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MJ (28-7-2023 om 06:35)
Ze moeten hier ook gewoon eens lussen in het asfalt frezen die stilstaande auto's herkennen en waarschuwingsborden activeren. Dit gaat meerdere malen per jaar mis als het druk is richting Vlissingen. En ja, er zit ook telefoongebruik tussen maar het is duidelijk dat we hiertegen geen echte actie kunnen verwachten.
Cookie-instellingen beheren