Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt bovenop vangrail A58 Vlissingen

Toegevoegd: 27-07-2023, 22.30 uur
De auto kwam bovenop de vangrail tot stilstand. De auto kwam bovenop de vangrail tot stilstand.
De auto kwam bovenop de vangrail tot stilstand.
© Foto: Ingezonden
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De bestuurder van een personenauto is donderdagmiddag met de schrik vrijgekomen bij een eenzijdig ongeval in Vlissingen. Hij belandde met zijn voertuig bovenop een vangrail.


Het ongeval gebeurde op het voorsorteervak vanaf de Havendorpweg richting de A58. Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder tegen een lichtmast aan. Deze kantelde en belandde onder het voertuig dat bovenop de vangrail tot stilstand was gekomen.

De auto is door een berger van de vangrail getakeld en vervolgens afgesleept. Diverse bedrijven zijn enkele uren bezig geweest met het herstellen van de schade aan de lichtmast en de vangrail.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo de Koeck (28-7-2023 om 17:27)
Zou het niet eens handig zijn als je na een onverklaarbaar ongeval gewoon je rijbewijs kwijt bent en opnieuw kan gaan halen? Dan zal snel de leugen of de oorzaak boven water komen.
AntiGSM (28-7-2023 om 15:16)
Wanneer gaan ze nu eens stoppen met alleen maar boetes voor telefoongebruik achter het stuur? Wordt echt de hoogste tijd voor telefoon vernietigen en rijbewijs afpakken. Stop dit flauwe gedoe, kost in veel gevallen mensenlevens....
Edwin (28-7-2023 om 06:31)
Onbekende oorzaak, de verzekering neemt daar geen genoegen mee neem ik aan
Arthur (28-7-2023 om 05:22)
Laat die telefoon nou gewoon met rust.
Ad Jonkers (27-7-2023 om 23:12)
Hoe krijgt zo'n automobilist het voor elkaar. Op zoek naar de nieuwe "Max Verstappen"? Hopelijk hebben de afgeknapte lichtmast en de vangrail steun gekregen van slachtofferhulp. Je zult zo'n dwaas maar tegenkomen, wellicht dat hij dringend zijn telefoon moest raadplegen........
Cookie-instellingen beheren