Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
103 files van totaal 367 km

Conductrice mishandeld, identiteit verdachte is bekend

Toegevoegd: 27-07-2023, 22.37 uur
Conductrice mishandeld, identiteit verdachte is bekend
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een conductrice van de Nederlandse Spoorwegen is vandaag mishandeld. De politie heeft een verdachte op het oog.


Agenten van het basisteam Walcheren kregen vandaag in de loop van de dag de melding van de mishandeling. Op het station van Vlissingen is er hierop actie ondernomen. De verdachte bleek echter al gevlogen te zijn toen de dienders ter plaatse kwamen. De politie laat op sociale media weten dat de identiteit van de verdachte bekend is bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (28-7-2023 om 08:49)
Pak die lamzak gelijk op en mishandeling hem of haar op de zelfde manier.
henky (28-7-2023 om 08:28)
En hij loopt nog steeds vrij rond natuurlijk ?
Lentezon (28-7-2023 om 00:11)
Appeltje eitje zou ik zeggen, maar ja.. vul zelf maar in.............
Ad Jonkers (27-7-2023 om 23:08)
Nederland heeft er weer een "superheld" bij. Wat ben je toch ontzettend dapper om een conductrice te mishandelen, om wat voor reden dan ook. Deze persoon verdient hiermee een echte onderscheiding. Namelijk de titel "Lafaard van de Dag". Triest dat mensen die hun verantwoordelijke werk doen op zo'n wanstaltige manier worden bejegend. Zou "de verdachte" die de politie op het oog heeft voor de rechtbank ook zo'n held zijn? Zijn advocaat zal wel "verzachtende omstandigheden aan gaan voeren. Zoals een moeilijke jeugd, op zijn 6e een rode fiets gekregen terwijl een blauw exemplaar wilde, etc. etc.. Te walgelijk voor woorden dat dit soort incidenten bijna dagelijkse kost is geworden. Arm Nederland, waar is het misgegaan?
Cookie-instellingen beheren