Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 33 km

Melding schoten gelost in Middelburg

Toegevoegd: 29-07-2023, 07.01 uur - Update: 29-07-2023, 09.26 uur
Politieagenten bij de Roozenburglaan in Middelburg.
Politieagenten bij de Roozenburglaan in Middelburg.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar aanleiding van meerdere meldingen dat zaterdagochtend vroeg in Middelburg geschoten zou zijn. Er is geen melding gemaakt van slachtoffers.


Rond 05.50 uur kreeg de politie de melding dat er mogelijk geschoten zou zijn bij het Parelplein, vlakbij het NS-station. Naast meerdere politie-eenheden werd ook een ambulance op pad gestuurd maar volgens een woordvoerster van de politie werd geen gewonde aangetroffen.

Naast de locaties bij het Parelplein en het NS-station was ook veel politie-activiteit bij de Roozenburglaan. De politie laat weten te onderzoeken of er daadwerkelijk schoten zijn gelost en wie hier dan bij betrokken zou zijn geweest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pietje (29-7-2023 om 12:04)
pappen en nat houden , niets aan de hand........
Cookie-instellingen beheren