Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval De Willem Ruysstraat Vlissingen

Toegevoegd: 01-08-2023, 13.19 uur
Twee personen zijn onderzocht, aldus de woordvoerder van de politie.
Twee personen zijn onderzocht, aldus de woordvoerder van de politie.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Bij een ongeval in Vlissingen is een persoon gewond geraakt. Een andere betrokkene is nagekeken door het ambulancepersoneel.


De politie en ambulancedienst werden vandaag omstreeks 12.50 uur opgeroepen voor een ongeval op De Willem Ruysstraat in Vlissingen. Op het fietspad was een ongeval gebeurd. Hierbij raakte één persoon gewond.

De gewonde is door een medewerker van een rapid responder van de ambulancedienst onderzocht. Daarna is zij opgehaald door een ambulance om naar het ziekenhuis gebracht te worden. Een andere betrokkene is ook onderzocht. Dit persoon hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
getuige (2-8-2023 om 15:06)
Aan Vlissinger aan u reactie kan ik opmaken dat je er NIET bij was het is (gewoon) op het fietspad gebeurt dus niks doodswens,gewoon je mond houden als je niet van de hoed en de rand weet .veel beterschap voor de mevrouw.
Vlissinger (1-8-2023 om 22:05)
Hier kon je op wachten. Ik kom daar regelmatig langs met de auto en als je dan die fietsers daar steeds over ziet steken, dan vraag je je soms echt af bij sommigen of ze een doodswens hebben. Zo van, die remt toch wel. Deze maftoeters snappen niet dat er vele afleidingen kunnen gebeuren zoals bijvoorbeeld net op dat moment even de telefoon via de radio opnemen.
Cookie-instellingen beheren