Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Spookvoertuig in beslag genomen in Middelburg

Toegevoegd: 01-08-2023, 15.41 uur
De bromfiets bleek een spookvoertuig te zijn.
De bromfiets bleek een spookvoertuig te zijn.
© Foto: Wijkagenten Middelburg
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG -  De wijkagent van Middelburg heeft gisteren een bromfiets in beslag genomen op basis van het feit dat er sprake was van een spookvoertuig.


De agent hield de bestuurder van de bromfiets staande omdat hij zag dat er het één en ander niet klopte aan het uiterlijk van het voertuig. Bij controle van de bestuurder bleek dat de bestuurder geen rijbewijs bij zich had omdat deze al in beslag was genomen. Daarnaast reed de bestuurder onder invloed van alcohol, cocaïne en opiaten, zo meldt de wijkagent. Bij de bestuurder is bloed afgenomen om te onderzoeken wat de hoeveelheid alcohol en drugs is.

De bromfiets zelf had een kentekenplaat die niet overeenkwam met het chassisnummer. De eigenlijke bromfiets stond niet op iemands naam. De politie noemt dit een spookvoertuig. Hierom is het voertuig in beslag genomen ter verbeurdverklaring. De officier van Justitie zal bepalen of de bromfiets vernietigd zal worden. Het voertuig was ook niet verzekerd.

De bestuurder is na verhoor over de verschillende overtredingen weer in vrijheid gelaten. De officier van justitie zal de straf bepalen van de verschillende overtredingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
henky (1-8-2023 om 18:16)
waarom geen snelrecht voor deze gekken ,niet teveel tijd aan besteden en één jaar papier prikken met een tekst op zijn rug dat hij is gepakt voor ??????
Ad Jonkers (1-8-2023 om 18:06)
Een aardige waslijst aan overtreding van deze bestuurder van het spookvoertuig. Zou het niet de hoogste tijd worden om deze persoon eens flink strafrechtelijk aan te pakken en hem niet via de draaideur naar buiten te zenden? Oh nee, dit is Nederland en daar worden deze lieden gepamperd! @Ikke & @ Jo de Koeck'; Jullie hebben ook gelijk maar of dat zoden aan de dijk zet is een groot ??????????
ikke (1-8-2023 om 17:28)
vrij gelaten, vastzetten nooit meer loslaten je zal maar aangereden worden door zo'n idioot
Jo de Koeck (1-8-2023 om 16:49)
Die wordt onder invloed van al die rommel weer heengezonden. Beter eerst volledig af laten kicken en dan eens gaan praten. Verslaafden horen niet in het verkeer en deze wordt in de gelegenheid gesteld om dat juist weer wel te doen. De wetgeving is een puinhoop.
Cookie-instellingen beheren