Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duinbrand Westkapelle vermoedelijk aangestoken

Toegevoegd: 08-08-2023, 19.46 uur
De brandweer had het vuur snel onder controle.
De brandweer had het vuur snel onder controle.
© Foto: Handhaving Veere
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Langs de N287 bij Westkapelle heeft dinsdagmiddag enige tijd brand gewoed in de duinen. De brand is vermoedelijk aangestoken.


De Westkapelse blusploeg werd rond 16.10 uur met spoed ter plekke gestuurd nadat de brand was ontdekt vanaf de Vroonwegeling.

Volgens de handhavers van de gemeente Veere was de brandweer snel ter plaatse en had men het vuur snel uit. Volgens de handhavers is de brand vermoedelijk aangestoken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Quest (9-8-2023 om 15:57)
50,000 Euro boete en 10 jaar cel bij brandstichting van dit soort branden. Dan is het snel afgelopen. En voor weg gooien van sigarettenpeuken uit het raam net als in Spanje en Griekenland 5000 Euro boete en maximaal 6 maanden cel plus bij brand alles laten betalen. Dan is het ook daarmee snel klaar.
Jaap (9-8-2023 om 11:15)
Dat deze brand is aangestoken is niets nieuws, al jaren zijn er duinbranden die voor het grootste deel aangestoken worden in Westkapelle. Hopen dat de ratten eens gepakt worden.
VlissingenSea (9-8-2023 om 10:33)
Je zou je ego maar willen voeden met een beetje media aandacht en dit doen. Dan ben je mentaal niet ouder dan 14.
Cookie-instellingen beheren