Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Belg rijdt onder invloed van Cannabis met niet geldig rijbewijs

Toegevoegd: 15-08-2023, 11.03 uur
Belg rijdt onder invloed van Cannabis met niet geldig rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De wijjkagenten van Terneuzen hebben vannacht een bestuurder uit België beboet voor het rijden onder invloed van verdovende middelen.


De agenten hielden de bestuurder staande. Bij de controle kwam de man, volgens de agenten, zenuwachtig over. Hij bleek met een voorlopig Belgisch rijbewijs te rijden. Dit is enkel toegestaan in België. Na het afnemen van een speekseltest bleek de bestuurder ook onder invloed van cannabis te rijden.

De man is voor verder onderzoek naar het politiebureau gebracht. Daar is er door een GGD-arts bloed afgenomen om de exacte hoeveelheid te onderzoeken. De bestuurder zal een boete worden opgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (16-8-2023 om 12:57)
Juist is dit nieuws ? Aan de politie de opdracht om boeven te vangen, en niet iemand die een jointje gerookt heeft, met een voorlopig rijbewijs tjonge wat erg ?dat heet blowertje pesten; Inbrekers, vuurwapens , harddrug , dealers, verkrachters enz
Justitia (15-8-2023 om 15:01)
Ja-Ja Staat ergens dat hij voor de rechter komt ?? Dus die laatste zin is overbodig. Advies; goed lezen.
Jtg (15-8-2023 om 13:55)
Vastzetten totdat uitslag bekend is en daarna gelijk naar de PIN om dit bedrag direct af te tikken moeten wij daar ook als we daar hun verkeersregels overtreden en kunnen we het niet direct ineen voldoen restant ook uitzitten of iemand uit hun land laten komen!
JFK (15-8-2023 om 13:19)
PUSSY'S ! Rijbewijs innemen en en voorlopig niet meer teruggeven. Een boete van minimaal eur.2500,-- zou ook niet misplaatst zijn.
Ja-Ja (15-8-2023 om 12:02)
Tjonge ,tjonge, een geld boete ! Even betalen .Klaar. Tot dat hij iemand aan rijd. Waarom krijg ik vaak een rare smaak in de mond als "rechters/o.m ????' een uitspraak doen.
Cookie-instellingen beheren