Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tractor uitgebrand op erf Groeneweg Vlissingen

Toegevoegd: 17-08-2023, 12.51 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op het erf van een agrarisch bedrijf aan de Groeneweg in Vlissingen is donderdagmiddag een tractor in vlammen opgegaan.


De tractor stond midden op het terrein toen de eigenaar rond 11.45 uur ontdekte dat het voertuig in brand stond. Al snel stegen flinke zwarte rookwolken op vanaf het terrein. De brandweer werd gebeld en die rukte met spoed uit om te blussen. Waar de boer nog bang was voor overslag naar de naastgelegen loodsen (waaronder één gevuld met stro) bleef de brand beperkt tot de tractor en de machine die erachter hing. Een tweede tractor liep ook enige schade op. Er raakte niemand gewond.

Een uur na het uitbreken van de brand kon de brandweer haar slangen weer oprollen. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk. Volgens de eigenaar van de tractor was deze goed onderhouden en werd het voertuig niet gebruikt toen de brand ontstond.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren