Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verkeersruzie oorzaak van ongeval Vlissingen

Toegevoegd: 23-08-2023, 10.24 uur
Volgens de politie zou er een verkeersruzie aan het ongeval vooraf zijn gegaan.
Volgens de politie zou er een verkeersruzie aan het ongeval vooraf zijn gegaan.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Het ongeval dat gisteren plaatsvond bij de Hercules Segherslaan in Vlissingen zou volgens de politie zijn veroorzaakt door een verkeersruzie.


Het ongeval vond omstreeks 16.45 uur plaats op de kruising met de Govert Flincklaan. Volgens de politie zou er een verkeersruzie aan het ongeval vooraf zijn gegaan. Bij de controle door de politie bleek dat beide bestuurders onder invloed waren van drugs.

De politie heeft een 52- en een 53-jarige Vlissinger aangehouden. Op het politiebureau hebben beide partijen  bloed moeten afstaan. De politie doet onderzoek naar wat er is gebeurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (24-8-2023 om 12:32)
Hoe haal je het in je hoofd om onder invloed achter het stuur te kruipen en dan ook nog stampij te maken als er een verkeerssituatie optreed die niet van je goesting is.... Grote ego's, korte lontjes en gooi er nog wat stimulerende middelen bij en je krijgt weer een zoveelste gevaarlijke domme en nutteloze situatie. Hoe zitten dat soort mensen geestelijk in elkaar, hoe ontstaat zoiets, zo geboren, trauma's, andere factoren......of gewoon het iq en eq van een veldmuis?
D (24-8-2023 om 10:01)
En waarom woon ik nog in deze stad...
Mijn mening (23-8-2023 om 13:43)
Kansloos volk. 52 jaar en nog geen verantwoordelijkheid kunnen nemen. Ik hoop dat ze een mooie cursus krijgen op eigen kosten en intrekken rijbewijs. @ad, hersencellen zijn zeldzaam in vlissingen.
Rene (23-8-2023 om 13:10)
Het wordt tijd dat iedere benevelde bestuurder van welk voertuig dan ook nooit meer een rijbewijs in bezit mag/kan krijgen. Innemen en de rest van je leven afhankelijk zijn van een ander. Daarbij heb ik niet de illusie dat zo iemand niet gewoon weer achter een stuur kruipt maar dan mag de gewone burger, die zich wel aan de regels houdt, verwachten dat de straffen zullen oplopen. 'Zwaarder straffen heeft geen nut' hoor ik vaak zeggen. Maar dan gaat zo'n figuur voorbij aan het feit dat slachtoffers en mogelijk nabestaanden daar anders over denken. Bescherm je volk, niet de crimineel!
Ad Jonkers (23-8-2023 om 11:14)
Natuurlijk is het verstandig om een verkeersruzie op deze manier af te wikkelen. Beide personen onder invloed van geestverruimende middelen en alle twee meegenomen naar een plaats om af te koelen. Bij het onderzoek zal de politie geen hersencellen aantreffen, dat is teveel gevraagd van deze asociale bestuurders die een gevaar vormen voor het andere verkeer. Rijbewijzen invorderen is een logische stap.
Wallie (23-8-2023 om 11:12)
#DOESLIEF
Cookie-instellingen beheren