Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Hardrijders leveren rijbewijs in in Terneuzen

Toegevoegd: 03-09-2023, 10.36 uur
Hardrijders leveren rijbewijs in in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie heeft gisterenavond in Terneuzen op meerdere locaties in Terneuzen controles uitgevoerd. Meerdere bestuurders moesten hun rijbewijs inleveren.


De afgelopen tijd zijn er bij de politie diverse klachten binnengekomen over asociaal en/of hardrijdend verkeer in Terneuzen. Voornamelijk in de omgeving van de Zuidpolder.  Om deze reden hebben agenten zaterdagavond een controle gehouden op verschillende locaties in Terneuzen.

Hierbij zijn diverse bestuurders bekeurd voor te hard rijden en zijn van twee bestuurders de rijbewijzen ingevorderd. Een van deze bestuurders reed met een gecorrigeerde snelheid van 101 kilometer per uur over de Guido Gezellestraat. De andere bestuurder reed met een gecorrigeerde snelheid van 102 kilometer per uur over de Rooseveltlaan. Op beide wegen mag maximaal 50 kilometer per uur worden gereden. De officier zal beslissen of deze bestuurders hun rijbewijs op korte termijn terug krijgen of dat ze deze voor langere tijd kwijt zijn.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klokkenluider (3-9-2023 om 15:12)
Ja klopt @iedereen ook eens controleren op de Churchillaan en wat dachten jullie van alle raceautos bij de mac en de shel iedere avond
Bastiaan (3-9-2023 om 14:31)
goed dat deze aso's hun rijbewijs kwijt zijn,....want dat gedrag brengt andere gebruikers in gevaar, want wat mij betreft rijden dit soort idioten zichzelf te barsten, in een eenzijdig ongeluk wel te verstaan. Ook in de Koepoortstraat in Zaamslag vliegen dit soort mensen als gekken. Ik hoop dat deze luitjes een flinke boete krijgen, en hun rijbewijs ongeldig wordt verklaard, zodat tezamen met een gigantische boete, hun rijbewijs opnieuw moeten bekostigen, en een psychisch vooraf, of ze wel geschikt zijn om dat rijbewijs ooit opnieuw te Nou mijne heren, hoop dat jullie dit lezen, en eens na gaan denken,. Maar dat betwijfel ik. Dus beter als jullie lekker gaan lopen, en of fiet Prettige dag verder in de hoop dat jullie hard worden aangepakt.
Henk Faas (3-9-2023 om 14:23)
Klopt vooral omgeving axelsestraat van steenbergenlaan savonds rond 1000 uur heel veel huftergedrag met verkeerde uitlaatjes
een inwoner (3-9-2023 om 13:56)
Nou dat is echt goed dat ze hier nog meer gaan cotroleren hoop ik . ik woon in flat en je kan niet meer buiten zitten van al die hard ryders en uitlaten die verschrikkelyke HERRIE maken . en voorby komen vliegen .is geen ryden meer zoo CHAPEAU POLITIE > HELP ONS
Erwin (3-9-2023 om 13:23)
Goede actie kunnen er niet genoeg volgen. Haarmanweg in het weekend is ook zo'n race baan. Mischien eens een controlle op overmatige geluidsproductie van autos en motoren.
De meter (3-9-2023 om 13:13)
3 jaar op een opoe fiets op de weg laten. En 6 jaar rijbewijs kwijt. Beetje nadenken is erg moeilijk voor sommige bestuurders.
Cookie-instellingen beheren