Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hardrijders leveren rijbewijs in in Terneuzen

Toegevoegd: 03-09-2023, 10.36 uur
Hardrijders leveren rijbewijs in in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie heeft gisterenavond in Terneuzen op meerdere locaties in Terneuzen controles uitgevoerd. Meerdere bestuurders moesten hun rijbewijs inleveren.


De afgelopen tijd zijn er bij de politie diverse klachten binnengekomen over asociaal en/of hardrijdend verkeer in Terneuzen. Voornamelijk in de omgeving van de Zuidpolder.  Om deze reden hebben agenten zaterdagavond een controle gehouden op verschillende locaties in Terneuzen.

Hierbij zijn diverse bestuurders bekeurd voor te hard rijden en zijn van twee bestuurders de rijbewijzen ingevorderd. Een van deze bestuurders reed met een gecorrigeerde snelheid van 101 kilometer per uur over de Guido Gezellestraat. De andere bestuurder reed met een gecorrigeerde snelheid van 102 kilometer per uur over de Rooseveltlaan. Op beide wegen mag maximaal 50 kilometer per uur worden gereden. De officier zal beslissen of deze bestuurders hun rijbewijs op korte termijn terug krijgen of dat ze deze voor langere tijd kwijt zijn.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (3-9-2023 om 12:31)
Goede actie, dit soort aso race gedrag wekt veel irritatie en onveilige situaties op.
Ina Bootsgezel (3-9-2023 om 11:49)
Fijn dat de snelheids maniaken aangepakt worden!Hopelijk wordt er ook eens in de DR.Buizestraat controle gehouden,levens gevaarlijk voor oude mensen en kinderen.Sinds kort zijn hier jongelui komen wonen die de straat als racebaan gebruiken.Ik woon hier 36 en hebt dit nog nooit meegemaakt.Vrees dat hier ongelukken gaan gebeuren
IsaM (3-9-2023 om 11:43)
Tip voor de volgende controle is de Axelsestraat in Terneuzen. Wordt gebruikt als racebaan.
Ad Jonkers (3-9-2023 om 11:36)
Prima actie, meer, meer, meer, meer, meer............ Hopelijk zijn deze aso's voor langere tijd hun rijbewijs kwijt. 100 of nog meer rijden op een weg waar 50 is toegestaan is reden genoeg om dit rijbewijs in te vorderen. Daarna een verplichte (en lekker dure) cursus volgen en over 1 jaar terug geven!
Jaap (3-9-2023 om 11:18)
Je gelooft het toch niet als je leest dat de officier gaat beslissen of het tuig het rijbewijs op korte termijn terug krijgt of voor langere tijd kwijt is, de bekende softe aanpak. Dit uitschot zou nooit meer aan het verkeer moeten deelnemen, maar in een heropvoedingskamp behandeld moeten worden.
john (3-9-2023 om 11:06)
Ja ,dat wordt weer op het fietsje,misschien leren ze er van
Cookie-instellingen beheren