Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Schade bij ongeval Walenburg Vlissingen

Toegevoegd: 11-09-2023, 15.24 uur
Bij het ongeval raakte niemand gewond.
Bij het ongeval raakte niemand gewond.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Bij een ongeval op de Walenburg in Vlissingen is vanmiddag materiële schade ontstaan. De politie en ambulancedienst kwamen ter plekke.


Het ongeval gebeurde omstreeks 14.45 uur op de kruising met de Wijenburg. Door vermoedelijk een voorrangsfout kwamen een personenauto en een scooter met elkaar in botsing. De politie en ambulancedienst werden opgeroepen.

Er bleek gelukkig niemand gewond te zijn geraakt bij het ongeval. Wel ontstond er lichte schade.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (12-9-2023 om 04:30)
Helaas heeft meneer/mevrouw Simpel ongelijk. Verkeer van rechts heeft voorrang behalve als verkeersborden, haaientanden of verkeerslichten anders aangegeven. Of als u vanaf een onverharde weg of vanuit een woonerf komt.
Tuurlijk (11-9-2023 om 23:11)
Hetzelfde blijven herhalen maakt het niet opeens wel correct @simpel. Fout is fout, hoe vaak je het ook zegt. Maar er zit een grondslag in je theorie, tussen verharde en onverharde wegen. Maar bestraat is bestraat, klinkers, tegels, asfalt, maken allen in beginsel een gelijkwaardige kruising. Toch gaat de vlieger die je in je laatste beeld schetst (30km zone / woonerf) vaak op, maar niet altijd en het is dus ook geen regel.
Bossenburg (11-9-2023 om 22:51)
Die man kan niet rijden rijd altijd te hard en zit vaak op zijn tefloon plus die auto had geen voorrang dus hij is fock op
R (11-9-2023 om 22:41)
Simpel wat jij zegt klopt niet.
Simpel (11-9-2023 om 21:16)
Als de “weg” van rechts klinkers zijn en de hoofdriijbasn Asfalt heeft rechts geen voorrang ook niet in een 30km zone . Jammer dat er zoveel prutsers hier reageren , die zomaar wat lullen en niks weten. @Emergo
Ad Jonkers (11-9-2023 om 20:03)
@R. Wie moet er voorrang geven?, dat zou uw reactie duidelijk maken. Vooral wie er dan fout is......... @Simpel Voor u dezelfde vraag c.q. verzoek.
Cookie-instellingen beheren