Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Bestuurder rijdt 131 km/uur door Terneuzen

Toegevoegd: 13-09-2023, 08.36 uur
Bestuurder rijdt 131 km/uur door Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Een bestuurder is in Terneuzen betrapt op het rijden van 81 km/ uur te hard. De bestuurder heeft zijn rijbewijs moeten inleveren.


De politie doet de laatste tijd geregeld snelheidscontroles in Terneuzen nadat er meerdere mensen hebben geklaagd over het te hard rijden. De politie laat weten dat er in Terneuzen een maximum snelheid is toegestaan van 50 km/ uur.

Tijdens een controle vannacht op de Rooseveltlaan in Terneuzen bleek dat er een bestuurder 131 km/uur. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. De Officier van Justitie zal een beslissing nemen over het rijbewijs. De bestuurder is ook een boete aangezegd en zal mogelijk een CBR-cursus moeten volgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo de Koeck (13-9-2023 om 16:22)
Ik heb aangifte gedaan van racers met onmogelijke snelheden, het antwoord was: maar het is een 50km weg, heeft U het wel goed gezien? Ik rijd al meer dan 40 jaar auto, bus en motor, heb echt wel idee van snelheid. Maar moest maar contact opnemen met veilig verkeer Nederland, dan is de klacht weer afgeschoven.
Betsy (13-9-2023 om 14:29)
Nou in de bachstraat te axel mogen ze ook komen controle doen . Elke dag weer met scooters op achterwiel door de straat racen.
Henk (13-9-2023 om 14:25)
Het wordt tijd dat verkeersbordherkenning doorgevoerd word. Dan kunnen ze trappen wat ze willen maar de auto/motorfiets gaat niet harder + marge. Een groot deel leert het NOOIT.
bert kaiser (13-9-2023 om 14:22)
natuurlijk goed dat die gepakt is , maar de rijbaan is ook niet goed aangelegd , de Rooseveldlaan en de G Gazellweg hadden nooit dubbelbaans moeten zijn , dat nodigt uit tot hardrijden
Le (13-9-2023 om 14:19)
Meschien dat ze de thuis bezorgers van shoarma en pizza ook eens kunnen pakken die rijden als gekke vooral die uit de Zuidlandstraat
Peter van Puffelen (13-9-2023 om 13:26)
Goed werk politie! het is helaas geen oplossing van dit probleem. Zolang er geen snelheidsbeperkende maatregelen worden genomen zal dit aan de gang blijven. Gemeente Terneuzen wakker worden anders gaan er (nog meer) slachtoffers vallen. plaats om te beginnen eens camera's op de stoplichten en denk aan flitspalen of beter nog trajectcontrole. Een bezorgde bewoner.
Cookie-instellingen beheren