Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder rijdt 131 km/uur door Terneuzen

Toegevoegd: 13-09-2023, 08.36 uur
Bestuurder rijdt 131 km/uur door Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Een bestuurder is in Terneuzen betrapt op het rijden van 81 km/ uur te hard. De bestuurder heeft zijn rijbewijs moeten inleveren.


De politie doet de laatste tijd geregeld snelheidscontroles in Terneuzen nadat er meerdere mensen hebben geklaagd over het te hard rijden. De politie laat weten dat er in Terneuzen een maximum snelheid is toegestaan van 50 km/ uur.

Tijdens een controle vannacht op de Rooseveltlaan in Terneuzen bleek dat er een bestuurder 131 km/uur. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. De Officier van Justitie zal een beslissing nemen over het rijbewijs. De bestuurder is ook een boete aangezegd en zal mogelijk een CBR-cursus moeten volgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pedro (13-9-2023 om 10:59)
Hopelijk doen ze iedere dag deze controles,gisteravond was het ook weer racen van rotonde kwikfit- verkeerslichten Ah
R2 (13-9-2023 om 10:27)
R2 Prima werk mannen. Afpakken auto en rijbewijs . Hopelijk is er geld om hier nog een tijdje mee door te gaan. Dit zijn de gevaarlijke piloten En niet degene pakken die enkele kilometers te hard rijden.
TH (13-9-2023 om 10:12)
Deze personen denken dat ze het alleen recht hebben! Prima actie, niks mis mee. Haarmanweg / Rooseveltlaan ook zo'n racebaan.
Ad Jonkers (13-9-2023 om 09:04)
Het aantal verkeershufters in Terneuzen is wel heel erg groot. Deze wegpiraat is opgepakt gelukkig. Rijbewijs nooit meer terug geven en auto vernietigen.
Cookie-instellingen beheren