Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 30 km

Weer brandjes Arnemuiden, zeven in week tijd

Toegevoegd: 21-09-2023, 14.33 uur
Het brandje bij de Korenbloemnlaan.
Het brandje bij de Korenbloemnlaan.
© Foto: Brandweer Arnemuiden
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - In Arnemuiden zijn woensdagavond opnieuw brandstichtingen gepleegd. In een week tijd zijn inmiddels zeven buitenbrandjes aangestoken in de stad.


De eerste brandmelding kwam rond 21.15 uur binnen. Het brandje woedde op straat bij de parkeerplaats aan de Korenbloemlaan. Nadat de vlammen waren gedoofd, kreeg de brandweer al snel een nieuwe oproep.

Kort voor 22.00 uur werd ontdekt dat een brandje woedde op de Singel. Op deze locatie woedden meerdere van de zeven genoemde buitenbranden. Ook dit brandje werd door de brandweer van Arnemuiden vakkundig uitgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (21-9-2023 om 15:18)
Als ze gepakt worden dan hoop ik dat de gemaakte kosten op hun of de ouders worden verhaald.
Middelburger (21-9-2023 om 14:49)
Nou zet die mobiele eenheid maar alvast weer klaar met oud en nieuw. Al dat gepraat door de burgemeester heeft duidelijk helemaal 0,0 opgeleverd. Arnemuiden staat er weer lekker op. Interesseert echt niemand dat wat in dat dorp dan?
Cookie-instellingen beheren