Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Lichtgewonde bij ongeval Oude Vlissingseweg Middelburg

Toegevoegd: 04-10-2023, 18.33 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Een jongeman is aan het einde van de middag lichtgewond geraakt bij een ongeval in Middelburg.  Zijn scooter raakte fors beschadigd.


Het ongeval gebeurde omstreeks 17.55 uur op de Oude Vlissingseweg ter hoogte van het Park de Moucheron. Volgens de politie had de bestuurder van de vrachtwagen voorrang moeten verlenen aan de scooterbestuurder. Een aanrijding was het gevolg. De politie en een verpleegkundig specialist van de ambulancedienst kwamen ter plaatse.

De gewonde man is door het de verpleegkundige onderzocht en ter plekke behandeld. Vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig. De politie heeft de zwaar beschadigde scooter meegenomen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo de Koeck (5-10-2023 om 23:17)
Ik reed daar ook eens op de fiets en werd in het ziekenhuis wakker, de brommer die met ongeveer 80km/h door de bocht kwam zeilen is nooit achterhaald, veel schade en onkosten. Het is een weg waar veel ongevallen gebeuren.
Cookie-instellingen beheren