Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon uit auto bevrijd bij ongeval Vlissingen

Toegevoegd: 18-10-2023, 12.29 uur - Update: 18-10-2023, 12.56 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Bij een botsing op de Sloeweg in Vlissingen is woensdagmorgen een persoon bekneld komen te zitten. Na bevrijding is het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht.


Omstreeks 11.15 uur kwamen twee auto's met elkaar in botsing ter hoogte van de kruising met de Weyevlietweg. Door de klap raakte één van de auto's van de weg, reed een lantaarnpaal om en kwam vlakbij een sloot tegen een boom tot stilstand. De bestuurder raakte bekneld in het voertuig. De gewonde is door de brandweer uit het voertuig bevrijd. Vervolgens is het slachtoffer per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heef de Sloeweg afgezet vanaf de kruising bij Oost-Souburg. Er zal onderzoek worden gedaan naar de toedracht van het ongeval.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jordi (18-10-2023 om 13:06)
Willem, u weet de oorzaak dus al? De gemeente heeft deze niet bewust eraf gehaald, de flitskast lag op een ochtend op de grond naast de paal. Terwijl deze eerder al eens zwart gespoten was. Blijkbaar willen sommige mensen graag harder rijden dan toegestaan. Of men denkt dat er nog een rolletje in die kast zit . Anoniem: ik denk dat je de verkeersdrukte icm huidige infrastructuur onderschat..1 ontsluiting gaat 'm niet worden. Direct 50 na snelweg? En dan rotonde ipv huidige kruispunt?
Tim Fakkeldij (18-10-2023 om 13:05)
Anoniem@. Geen een weg is onveilig, het zijn de weg gebruikers die de onveilige situatie creëert.
Anoniem (18-10-2023 om 12:43)
Wat ik dus niet begrijp van de gemeente is waarom jullie het stuk weg vanaf Papegaaienburg (scheldemond) tot de Sloeweg niet gewoon weghalen. Het is en blijft een levensgevaarlijk kruispunt met meerdere ongelukken en doden als gevolg. Voor mensen die in westerzicht wonen en van scheldemond/papegaaienburg komen, kunnen gewoon het stuk weg gebruiken richting de nieuwe Vlissingse weg. De sloeweg is dan alleen nog maar eenrichtingsverkeer zonder kruispunt. Veel veiliger, sneller en beter!! Ik hoop dat iemand van de gemeente dit leest en hier werk van gaat maken. Want wie is de volgende … heel erg veel sterkte voor de slachtoffers
willem (18-10-2023 om 12:38)
lekker slim om de camera weg te halen. dan gaat gelijk weer het gas er op.
Cookie-instellingen beheren