Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval Nieuwe Vlissingseweg Vlissingen

Toegevoegd: 29-10-2023, 01.00 uur
De gewonde scooterbestuurder is naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde scooterbestuurder is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Bij een botsing op de Nieuwe Vlissingseweg bij Vlissingen zaterdagnacht is een persoon gewond geraakt. De politie heeft een scooter meegenomen.


Het ongeval gebeurde omstreeks 00.25 uur op de kruising met de Sloeweg. Bij het ongeval kwam een scooterbestuurder in botsing met een personenauto. De politie en ambulancedienst kwamen ter plekke.

De scooterbestuurder is ter plaatse door het ambulancepersoneel onderzocht. Vervolgens is deze zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. Agenten van Team Verkeer hebben kort de ongevalslocatie bekeken. Hierna is de scooter door de politie meegenomen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (30-10-2023 om 22:15)
Taalkundig kan ik er niet veel van maken van de vorige reactie.
Traj (30-10-2023 om 14:47)
@zeeuwse showride De auto schade komt door mijn hoofd en die van me vriendin me scooter heeft die auto niet aangeraakt en er zijn 2 personen gewond geraakt niet 1 en helaas dat mensen gelijk zien van ooo scooter dit dat ten eerste regende en ten 2e ik had groene stoplicht die auto kon ook doorrijden inplaats van stoppen voor me neus op een natte wegdek helaas voor de mensen die zegge zonde voor de auto, kon jou kind zijn dat auto is zo gemaakt en de leven van 2 jonge mensen niet!!!!
Zeeuwse Showride (30-10-2023 om 06:48)
@Rianne, beterschap voor je dochter. De schade aan de auto vertelt echter niet dat deze op je dochter is geknalt ;). Tenzij de auto in de slip was geraakt en met de achterkant richting je dochter ging
Rianne Martens (29-10-2023 om 19:27)
@john jij bent echt echt naïef en dom met je reactie Mijn dochter ligt helemaal in de kreukels neus gebroken en we konden met der naar de kaakchirurg..wat nou zonde voor die auto..want die auto is namelijk zo op mijn dochter geknalt. Dus let ff op met je vooroordelen ja..!!
ex-middelburger (29-10-2023 om 17:32)
@John, goh ben je erbij geweest? Er rijden op dat punt ook erg veel auto's door rood heen. Dus stop effe met je conclusies te trekken tot er meer duidelijkheid is. Maar de scooterrijder, heel veel beterschap gewenst. Hoop dat je er snel weer bovenop bent.
Vlissinger (29-10-2023 om 13:49)
De stoplichten kloppen daar niet ! Voordat het op rood gaat, springen de andere al op Groen Net als bij de volgende kruising P.rozenveldlaan Dit wordt al jaren gemeld en is bekend bij de Gem. Maar blijkbaar moet er eerst een doden vallen
Cookie-instellingen beheren