Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Schade bij aanrijding Schroeweg Middelburg

Toegevoegd: 09-11-2023, 07.53 uur
Voor zover bekend raakte er niemand gewond.
Voor zover bekend raakte er niemand gewond.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding op de Schroeweg in Middelburg is donderdag tijdens de ochtendspits materiële schade ontstaan. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar voor zover bekend raakte er niemand gewond.


Het ging 07.10 uur mis tussen het Total-tankstation en de rotonde bij woonboulevard Mortiere. Drie personenauto's, waaronder één met een kenteken uit het Verenigd Koninkrijk, kwamen hier met elkaar in botsing. Meerdere politie-eenheden en een ambulanceteam schoten de betrokkenen te hulp. Er bleek niemand naar het ziekenhuis vervoerd te hoeven worden.

De schade aan de voertuigen bleef op het eerste zicht beperkt. De politie heeft de bestuurders geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. De auto's werden tijdelijk neergezet op de invoegstrook bij het tankstation. Hierdoor had het overige verkeer, dat vanwege de afsluting van het Dampoortaquaduct (N57) extra druk was, weinig hinder van het ongeluk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (10-11-2023 om 13:46)
Dat is allemaal dankzij die waardeloze rotonde die daar ligt met 1 lullig strookje rechtdoor ipv 2 omdat mensen geen rotonde rijden kunnen. De linksafslaanders die rechts voorsorteren.... Dat soort bestuurders.... Zelfde verhaal voor de andere kant. Veel te weinig capaciteit voor het verkeersaanbod. Je staat nog niet niet stil op de snelweg tegenwoordig. Rotonde afbreken en een volwaardige kruising aanleggen met goed afgestelde verkeerslichten, maar ja, we weten allemaal wie er in Middelburg aan de touwtjes trekt. Liever automobilisten pesten, dan zorgen voor een veilige verkeerssituatie....
Cookie-instellingen beheren