Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 162 km

Flinke file door afsluiting A58 na botsing bij Middelburg

Toegevoegd: 09-11-2023, 18.31 uur - Update: 09-11-2023, 19.07 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Verkeer dat over de A58 richting Vlissingen reed, ondervond donderdag tijdens de avondspits hinder van een aanrijding ter hoogte van Middelburg. Vanwege het ongeluk stond op de snelweg een file.


Tussen de oprit vanaf de N57 bij Nieuw- en Sint Joosland (Middelburg-Oost) en de afslag Middelburg-Centrum kwamen rond 17.40 uur meerdere personenauto's met elkaar in botsing. Er was sprake van een gewonde en vanwege de aanrijding moest de snelweg ter plekke volledig worden afgesloten. Dit zorgde ervoor dat al vanaf Arnemuiden sprake was van stilstaand verkeer, zo meldt de verkeersdienst van Rijkswaterstaat. 

Rond 18.25 uur was één van de betrokken voertuigen van de linker rijstrook gehaald en kon de weg weer deels worden opengesteld. Nog zeker twee andere auto's moesten nog worden getakeld. Rond Middelburg is het op dit moment extra druk omdat een deel van de N57 is afgesloten vanwege werkzaamheden. De afsluiting van de A58 zorgde daarom voor extra oponthoud. Volgens Rijkswaterstaat stond er rond 18.35 uur nog een file van zo'n 2,3 kilometer. De extra reistijd bedroeg toen 12 minuten. Inmiddels is de snelweg weer helemaal vrij.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hamilton (9-11-2023 om 21:44)
Je kan daar zo hard rijden als je wil. Heeft niet veel met afsluitingen te maken. Je hoeft toch niet op je voorganger te knallen?
KoekBlik op de weg (9-11-2023 om 21:06)
Het is een wonder dat het zo vaak nog goed gaat in de (ochtend)spits
Joris (9-11-2023 om 20:47)
@Middelburger: De borden 'werk in uitvoering' en '70' zijn voor denkende mensen voldoende. Dat er dan ongelukken gebeuren ter hoogte van de werkzaamheden duidt er alleen maar op dat veel automobilisten totaal geen benul hebben hoe je aan het verkeer hoort deel te nemen. Geen snelheid minderen en vooral afgeleid blijven door je 13 inch infotainment scherm met de telefoon in de hand. Aan uw reactie, in dit geval Rijkswaterstaat de schuld toeschuiven, maak ik op dat u er ook zo een bent. Als automobilist heb je zelf de verantwoording, hoeveel werkzaamheden er ook zijn.
grensarbeider (9-11-2023 om 20:39)
J@Joris, inderdaad. Je hoeft er niet eens bijgeweest te zijn om de oorzaak te kunnen raden. Elkaar geen centimeter gunnen. En voorrang nemen in plaats van krijgen. Dat is in de "normale spits" al zo, dus laat staan bij drukte en wegafsluitingen. Ikke ikke ikke en de rest kan/zal/moet stikken.
Loesoe (9-11-2023 om 19:40)
Hoe je het weet of keert...he hebt voorschieters en dicht op de voorganger...laatste moment besluiters....kijk wat je voorganger doet en schiet niet door. Voila...
Middelburger (9-11-2023 om 19:12)
Gaat wel lekker. Eerst de Vlaketunnel dicht met een hoop hinder, nu het aquaduct. Bij beide afsluitingen ongevallen. Zou me niets verbazen als het, net als bij Kruiningen en Goes te maken heeft met die afsluitingen. @Rijkswaterstaat: Voortaan toch maar alleen 's nachts werken aan de weg?
Cookie-instellingen beheren