Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt tegen lantaarnpaal Walcherseweg Middelburg

Toegevoegd: 13-11-2023, 01.53 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Bij een eenzijdig ongeval op de Walcherseweg in Middelburg is zondagavond laat een bestuurder met de schrik vrijgekomen. De bestuurder was tegen een lantaarnpaal aangereden.


Het eenzijdige ongeval gebeurde omstreeks 23.45 uur. Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder tegen twee palen. Door de klap belandde de auto aan de andere kant van de weg. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plekke.

Ter plaatse bleek dat niemand gewond geraakt was bij het ongeval. De inzittenden zijn samen met hun hondje meegegaan met de politie. De auto is geborgen door een berger van Quality Assistance Group. Een medewerker van de gemeente heeft het wegdek gereinigd.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
G (14-11-2023 om 00:27)
@vanpuffelen het is net als je Middelburg uitrijdt naar Grijpskerke. Niks onoverzichtelijks aan. Zit een mooie heuvel op gegeven moment, met een knipperlicht om te waarschuwen voor potentieel overstekende fietsers (die moeten daar naar het fietspad aan de andere kant van de weg voor betere wegscheiding). De weg zelf is aansluitend een 60km zone. Als je hier brokken weet te maken rijd je of te hard, of je bent onder invloed van iets (of beiden). In een later geplaatst item blijkt dat de bestuurder beschonken en bedwelmd was. Drugs, alcohol en verkeer mengen heel erg slecht. Tenzij uw opmerking natuurlijk sarcastisch is bedoeld. Dan heb ik niks gezegd :)
vanpuffelen (13-11-2023 om 10:39)
Zo te zien een vreselijk onoverzichtelijke situatie , een lantaarnpaal en een knipperlichten een rechte weg. En weer een autootje afgeschreven. Gelukkig geen gewonden.
Cookie-instellingen beheren