Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 302 km

Meisje (13) vermist in Goes

Toegevoegd: 11-12-2023, 18.45 uur
Meisje (13) vermist in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De politie is in Goes op zoek naar een meisje met blauwe trui met de tekst “ANGELS”. Met tips over de mogelijke verblijfplaats van dit meisje mag naar 112 gebeld worden.


De politie deelde omstreeks 18.40 uur via Burgernet de oproep om uit te kijken naar het meisje. Het gaat om een 13-jarig meisje met een normaal postuur. De vermiste heeft een lichte huidskleur en lang blond haar.

Het meisje droeg op het moment van de vermissing een lichtblauwe trui met de tekst “ANGELS” erop. Ze droeg daaroverheen een lange zwarte winterjas. Ze heeft ook een zwarte handtas bij en is op een zwarte damesfiets met een bruin tasje verdwenen.

De politie vraagt direct 112 te bellen bij mogelijke tips over de verblijfplaats van dit meisje.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
r (12-12-2023 om 12:45)
google zegt : Het plaatsen van de naam of foto van een vermist persoon is iets waar de politie zorgvuldige afweging in maakt. Het is namelijk een zwaar middel om in te zetten. Want eens op internet, altijd op internet', aldus de politie. En dat kan later problemen opleveren. 'Dat kan bijvoorbeeld invloed hebben in de toekomst bij het solliciteren naar een baan, wanneer de toekomstig werkgever op internet zoekt op de naam van de sollicitant.'
nn (11-12-2023 om 20:14)
Waarom geen foto van het meisje
Cookie-instellingen beheren