Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Verkeersongeval Rotterdamsekaai Middelburg

Toegevoegd: 21-12-2023, 16.54 uur
Volgens de politie hoefde er niemand naar het ziekenhuis.
Volgens de politie hoefde er niemand naar het ziekenhuis.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn donderdag aan het begin van de middag ingezet nadat een verkeersongeval had plaatsgevonden in het centrum van Middelburg.


Op de Rotterdamsekaai vond omdtreeks 13.10 uur een aanrijding plaats. Dat gebeurde nabij de kruising met de Rouaansekaai en de Punt. Vermoedelijk was sprake van een botsing tussen een automobilist en een fietser. Wat er precies is gebeurd, kon de politie echter nog niet zeggen.

Ambulancemedewerkers werden opgeroepen om één van de betrokkenen na te kijken. Volgens de politie bleek er uiteindelijk niemand naar het ziekenhuis gebracht te hoeven worden. Het overige verkeer ondervond slechts lichte hinder van het ongeluk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (22-12-2023 om 13:37)
Goh, er is een elektrische fiets betrokken... Wat een verrassing.... not. Als verkeersveiligheid belangrijker zou zijn dan luiheid, dan waren die dingen allang verboden geweest
Cookie-instellingen beheren