Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie haalt auto van de weg vanwege hard motorgeluid

Toegevoegd: 21-01-2024, 10.14 uur
De auto is naar het politiebureau in Hulst gebracht.
De auto is naar het politiebureau in Hulst gebracht.
© Foto: Politiebasisteam Zeeuw-Vlaanderen
Door: Eugène Harthoorn

HULST – De politie heeft vannacht een auto van de weg gehaald in Hulst omdat de auto onnodig hard geluid maakte. De bestuurder heeft een bekeuring gekregen.


De politie wilde de bestuurder met zijn auto aan de kant zetten. Hiervoor zijn de dienders op verschillende plaatsen gaan posten. Omstreeks 04.50 uur lukt het op de Glacisweg om de automobilist te lokaliseren. Volgens de politie maakte de motor en een hard geluid.

De bestuurder (19) heeft een bekeuring gekregen. De auto is overgebracht naar het politiebureau in Hulst. Als de auto niet aan de technische eisen voldoet, zal deze niet meer op de openbare weg worden toegelaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (21-1-2024 om 13:05)
Gelukkig is ALLE criminaliteit al opgelost zodat ze tijd hebben voor dit soort onbelangrijke dingen. Beetje posten met de handen in de zakken. De natuurlijke houding van een agent. Er zijn wel wat ergere dingen die op de plank blijven liggen, zogenaamd door personeelstekort, dan een auto die een beetje te veel geluid maakt. En dan hoor ik nu al mensen zeggen, jaaa maar je auto mag niet te veel geluid maken! Dat klopt, maar criminaliteit mag ook niet en als je slim genoeg bent, dan weet je waar de prioriteit hoort te liggen. Maar ja, hoeveel miljoen duurder was dat bureau in Middelburg ook al weer? Dan weet je gelijk waarom de prioriteiten liggen zoals ze liggen.
Willem (21-1-2024 om 12:53)
Over de Lekstraat in Souburg racen dit soort karren 's-avonds ook, zelfs binnen schrik je van de herrie, honden overspannen er van. Niet normaal dat dit kan, je zou gewoon agressief worden van dat geluid. Van de weg af en vernietigen is de enige oplossing, zulke lui sporen niet.
Smeerkees (21-1-2024 om 12:46)
Bestuurder gaat hier in bezwaar, er is geen meting en dus ongrondig. misschien wel zo slim, als je een auto van de weg haalt, ook eerst even een meting doet ;).
Ad Jonkers (21-1-2024 om 12:01)
Prima actie, zou veel vaker moeten gebeuren. En controleer ook brommers en scooters op geluidsoverlast.
snor (21-1-2024 om 11:55)
Goed werk ,gebeurd nog te weinig
Burger (21-1-2024 om 11:38)
Top gedaan van de dienders, helaas rijden er nog veel meer van deze mafketels rond. Dus graag zo door gaan. Keihard aanpakken dat asociale gedrag, is nergens voor nodig om keiharde herrie te maken. Tenzij je je kleine ding wil compenseren.
Cookie-instellingen beheren