Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie haalt auto van de weg vanwege hard motorgeluid

Toegevoegd: 21-01-2024, 10.14 uur
De auto is naar het politiebureau in Hulst gebracht.
De auto is naar het politiebureau in Hulst gebracht.
© Foto: Politiebasisteam Zeeuw-Vlaanderen
Door: Eugène Harthoorn

HULST – De politie heeft vannacht een auto van de weg gehaald in Hulst omdat de auto onnodig hard geluid maakte. De bestuurder heeft een bekeuring gekregen.


De politie wilde de bestuurder met zijn auto aan de kant zetten. Hiervoor zijn de dienders op verschillende plaatsen gaan posten. Omstreeks 04.50 uur lukt het op de Glacisweg om de automobilist te lokaliseren. Volgens de politie maakte de motor en een hard geluid.

De bestuurder (19) heeft een bekeuring gekregen. De auto is overgebracht naar het politiebureau in Hulst. Als de auto niet aan de technische eisen voldoet, zal deze niet meer op de openbare weg worden toegelaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R2 (21-1-2024 om 11:12)
Goed dat ze deze van de weg halen. Er rijden in de gemeente heel wat van dit soort auto's rond die totaal niet voldoen aan de geluidseisen. En vooral in de avond en nacht rijden ze rond.
camiel (21-1-2024 om 10:32)
Er rijiden er wel meer rond die echt teveel geluid maken. Ook hier in Arnemuiden is er een BMW met een klapper uitlaat. Die liet zich ook erg goed horen op de zaterdag voor oud en nieuw. Regelmatig hoor je hem door het dorp (stad) scheuren ver boven het toegestane maximum en de nodig dB's .
Cookie-instellingen beheren