Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Veel schade bij botsing N666 's-Gravenpolder, weg dicht

Toegevoegd: 24-01-2024, 13.41 uur
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Bij een botsing op de Bernhardweg Oost (​N666) bij 's-Gravenpolder is woensdag aan het begin van de middag flink wat schade ontstaan.


Door onbekende oorzaak kwamen rond 13.10 uur twee vrachtwagens en een personenauto met elkaar in botsing. De personenauto liep relatief lichte schade op. De vrachtwagens hadden grotere schade. Naast de ambulancedienst en de politie werd ook de brandweer opgeroepen. Voor zover bekend raakte er niemand ernstig gewond. Er hoefde in ieder geval niemand door de brandweer bevrijd te worden.

Vanwege het ongeluk is de N666 ter plaatse afgesloten. De provincie Zeeland, die de Bernhardweg Oost in beheer heeft, kan nog niet aangeven hoe lang de weg precies dicht blijft.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karl (24-1-2024 om 18:58)
Wellicht dat de wind hier een rol inspeelde?
Alex (24-1-2024 om 17:38)
lijkt me eerder dat de witte truck is uitgeweken omdat er op zijn baan een dieplader aan komt rijden over 2 banen breedte.. waarschijnlijk problemen met mee sturende assen.. sterkte voor de chauffeurs, schrik zal er goed inzitten.
Vlissinger (24-1-2024 om 15:47)
Je zou zeggen dat dit een levensreddende uitwijkactie is geweest van de gele truck omdat er misschien een malloot ging inhalen waar het niet mag. En anders is hij in slaap gevallen of onwel geworden als hij zo door de berm is gaan ploegen. Daarom zijn dashcams dus zo belangrijk. Dan ligt alles vast en is de oorzaak van het ongeval zo duidelijk. Een beetje webcam heeft ook genoeg scherpte om kentekens vast te leggen.
Cookie-instellingen beheren