Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 33 km

Molotovcocktailgooier (18) Middelburg aangehouden

Toegevoegd: 25-01-2024, 16.06 uur
Molotovcocktailgooier (18) Middelburg aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie heeft in het onderzoek naar een brandstichting in Middelburg een 18-jarige Vlissinger aangehouden.


Op 19 november vorig jaar werd er door middel van het gooien van een molotovcocktail brand gesticht bij een woning aan de Breeweg. Dit gebeurde omstreeks 00.45 uur. Ten tijde van het voorval bevonden zich in de woning een man en zijn zoontje. De brandweer kwam met spoed ter plekke om de brand te blussen.

De recherche is hierop een onderzoek gestart. Hierbij kwamen ook camerabeelden vrij. Hierop waren drie personen te zien. De gooier is dinsdagavond aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (25-1-2024 om 17:05)
Wat een held deze 18-jarige amoebe. Had verkeerd kunnen aflopen. Zal wel een taakstrafje gaan worden want zo gaat het in Nederland.....
Cookie-instellingen beheren