Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Onervaren automobiliste vertoont gevaarlijk rijgedrag

Toegevoegd: 28-01-2024, 02.13 uur
Onervaren automobiliste vertoont gevaarlijk rijgedrag
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zaterdagavond in Vlissingen een personenauto aan de kant gezet na een melding van een medeweggebruiker over gevaarlijk rijgedrag. De bestuurster bleek volgens de politie slechts onervaren te zijn.


De melder bleef achter de auto aanrijden om zo live de locatie van het voertuig door te kunnen geven aan de politiemeldkamer. Agenten gingen vervolgens in de omgeving staan om de auto te kunnen onderscheppen. Nadat de auto aan de kant was gezet, bleek de bestuurster weliswaar een geldig rijbewijs te hebben maar nog niet zo'n ervaren automobiliste te zijn, zo meldt de politie via social media.

"De vrouw kreeg tijdens het rijden nog wat instructies wat juist gevaarlijke situaties opleverde. We hebben de partner van de bestuurster gevraagd het stuur over te nemen, wat een stuk beter ging. Er bleek gelukkig geen alcohol of drugs in het spel te zijn", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mark witte (28-1-2024 om 19:48)
als dit "gevaarlijke" rijgedrag langdurig voortduurd is de dame nog niet rijp om in het verkeer deel te nemen! word het CBR hier niet op ingeschakelt om te bepalen of de vrouw wel rijbewijs vaardig is? een foutje maken is menselijk, maar als een gevaar op de weg zijn en dat burgers bellen dat het levensgevaarlijk rijdt....
Nog maar even op een parkeerplaats oefenen (28-1-2024 om 12:02)
Dat moet wel heel erg zijn geweest
Cookie-instellingen beheren