Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Hardleerse snorfietsster voor 16e keer betrapt

Toegevoegd: 28-01-2024, 12.09 uur
Hardleerse snorfietsster voor 16e keer betrapt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft zondagochtend iemand betrapt die zonder helm en onder invloed reed. De vrouw bleek al 15 keer aan de kant te zijn gezet voor verkeersovertredingen, waaronder ook diverse keren voor het rijden zonder helm.


Volgens de Middelburgse wijkagenten werd de snorfietsster staande gehouden omdat ze zonder helm. Ze bleek al 15 keer eerder aan de kant te zijn gezet, onder meer diverse keren voor het rijden zonder helm. Ook bleek er meer aan de hand te zijn. Op het politiebureau werd namelijk een ademanalyse gedaan en hieruit kwam naar voren dat ze teveel alcohol op had.

Bij de ademanalyse blies de vrouw een waarde van 605 Ug/l. Als beginnend bestuurster lag de grens voor haar echter op 88 Ug/l. De vrouw had dus bijna zeven keer te veel alcohol op om nog te mogen rijden. Het rijbewijs van de vrouw is daarom ingenomen en opgestuurd naar het Openbaar Ministerie (OM).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (28-1-2024 om 22:04)
Als je op deze manier al zestien keer ben aangehouden is er iets in je bovenkamer niet in orden en heeft zo iemand hulp nodig. Maar met alle bezuinigingen in de gezondheidszorg en de papieren rompslomp is het voor veel mensen erg lastig om de juiste geestelijk hulp te krijgen. Misschien iets van een verplichte behandeling opleggen, een 16e bekeuring gaat haar echt niet helpen, das alleen leuk voor de NL schatkist.
Ik (28-1-2024 om 19:51)
Hier is meer aan de hand...
Michel (28-1-2024 om 17:22)
ASO'S kan je niet meer wat leren. Dit is er een van. Flink aanpakken die handel.
bert kaiser (28-1-2024 om 15:19)
wie is er hardleers ?volgens mij de handhavers
zeeuw (28-1-2024 om 15:18)
alles in beslag nemen en nooit geen rybewijs meer ook straks niet voor een auto
Vlissinger (28-1-2024 om 14:31)
Misschien is de vrouw zwakbegaafd -en of heeft ze een geestelijke handicap (met psychoses) waardoor ze zich niet kan herinneren dat ze de vorige keren ook al zonder helm reed? Er zit in ieder geval een goed steekje los bij haar en daarom is het beter dat ze helemaal niet meer de kans krijgt om een gevaar (ook voor zichzelf) op de weg te zijn.
Cookie-instellingen beheren