Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rook in woonkamer Tholen

Toegevoegd: 30-01-2024, 16.24 uur
Door onbekende oorzaak was er rook vanuit de kachel in woonkamer terechtgekomen.
Door onbekende oorzaak was er rook vanuit de kachel in woonkamer terechtgekomen.
© Foto: Thomas van Maren
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN – De brandweer van Tholen is dinsdagmorgen ingezet voor een melding van een woningbrand. De woning is geventileerd.


De brandweerlieden van Tholen werden vanmorgen omstreeks 10.55 uur opgeroepen voor een melding van een schoorsteenbrand bij een woning aan de Koningin Julianastraat in Tholen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse.

Ter plekke bleek dat de bewoners ondertussen hun pelletkachel hadden uitgezet. De brandweer heeft het rookkanaal gecontroleerd. Deze bleek echter schoon te zijn. Volgens de brandweer is er door onbekende oorzaak rook vanuit de kachel in de woonkamer terechtgekomen. De brandweer heeft de woning geventileerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (31-1-2024 om 09:25)
Wat de oorzaak kan zijn dat er rook vanuit een kachel of open haard naar binnen komt , als het buiten koud is dan houd bijna iedereen alle ramen dicht , en als men dan in de keuken de afzuiging aanzet dan komt de lucht die de afzuiging nodig heeft door het rookkanaal naar binnen.Dus zorg ervoor dat bij het gebruik van een afzuiging er ook iets open staat om ervoor te zorgen dat er voldoende lucht naar binnen komt. Nog even dit ik was hier NIET bij ,en JA ik heb het zelf meegemaakt.
Cookie-instellingen beheren