Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Twee gewonden bij ernstig ongeval Vlissingen, één aanhouding

Toegevoegd: 13-02-2024, 21.42 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Bij een ernstig ongeval op de Koudekerkseweg in Vlissingen zijn twee personen gewond geraakt. Een derde persoon werd aangehouden voor onder andere het roekeloos rijden.


Het ongeval gebeurde omstreeks 20.15 uur op de kruising met de President Rooseveltlaan. Door nog onbekende oorzaak kwam een busje in botsing op de kruising. Door de klap belandden beide voertuigen in de bosschage. De personenauto kwam ondersteboven tot stilstand. De beide inzittenden kwamen bekneld te zitten. Meerdere ambulances, politie-eenheden, twee tankautospuiten van brandweerpost Vlissingen en een hulpverleningsvoertuig van Middelburg kwamen met spoed ter plaatse.

Ter plekke zijn beide inzittenden van de personenauto door de brandweer bevrijd uit hun voertuig. Allebei zijn ze nagekeken en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de bestuurder van het busje aangehouden voor roekeloos rijgedrag. Uit een indicatieve blaastest bleek dat hij ook vermoedelijk te veel gedronken heeft. De politie start een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Daarom zijn alle wegen naar de kruising door de politie en handhavers van gemeente Vlissingen afgezet.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (13-2-2024 om 22:09)
Als de aanwezige verkeerslichten normaal werkten is er 1 partij absoluut fout. Dat er 1 bestuurder is aangehouden wegens roekeloos rijgedrag in combinatie met vermeend drankgebruik zegt al meer dan voldoende. Hopelijk vallen de verwondingen van de twee inzittenden van de personenauto mee. Beterschap gewenst!
Cookie-instellingen beheren