Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo probeert gekapt hout weg te nemen in Dishoek

Toegevoegd: 19-02-2024, 07.22 uur
Tegen het duo wordt proces-verbaal opgemaakt.
Tegen het duo wordt proces-verbaal opgemaakt.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

DISHOEK - De politie heeft zaterdagavond bij Dishoek (Koudekerke) twee personen betrapt die bezig waren hout weg te halen. Tegen de twee zal proces-verbaal worden opgemaakt.


Agenten zagen tijdens een surveillance bij de Strandweg een verdacht voertuig staan. Zij stelden hierop een onderzoek in. De agenten hoorden dat enkele personen zich in de bossen probeerden te verstoppen maar na enige tijd maakte één van hen zich kenbaar. Hierop volgde een nadere controle.

"In het voertuig troffen wij boomstronken aan welke afkomstig waren van de stapel hout naast de bus. We hebben de identiteit van beide verdachten vast kunnen stellen en deze zullen later gehoord worden waarna er proces-verbaal opgemaakt zal worden. Stroperij loont niet", zo waarschuwt de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (19-2-2024 om 15:29)
Oh jee de handhaving weer een wethouder geholpen om lastige pottekijkers te weren terwijl ze graaien als een malle. De wereld is van MIJ. Waar kan ik aangifte doen van medewerkers gemeente die stelen want politie wil het niet? Tja dan geloven we ze niet meer...........en verliezen ze CONTROLE
Toon (19-2-2024 om 15:14)
Op de foto is te zien dat het hout al gekapt is. Volgens mij is het dan geen stroperij meer, maar diefstal en zelfs gekwalificeerde diefstal omdat men hierbij een busje gebruikte om het hout te kunnen vervoeren. Kortom: ter plekke aanhouden, busje in beslag nemen en die lui voor de volle toegestane tijd vastzetten voor verhoor. Hakt er toch wat steviger in dan simpelweg proces-verbaal aanzeggen.
Aart van den Brink (19-2-2024 om 13:01)
Je zou het er warm van krijgen.
Belast (19-2-2024 om 11:54)
Naar wie gaat dat hout dan? Naar de ambtenaren van de gemeenten? Het is van de belastingbetaler.
Rick Roll (19-2-2024 om 11:07)
'Stroperij loont niet' zo waarschuwt de politie Maar bedrijven met hun graaiflatie, dat mag natuurlijk gewoon. Alles dubbel zo duur moet je je mond over houden, maar een beetje hout sprokkelen mag niet want dan wordt je gelijk als crimineel weggezet. Zo zie je maar weer; Nederlanders staan onderaan in dit land. Betalen en je mond houden, dat is het enige recht wat je hier hebt.
Ad Jonkers (19-2-2024 om 09:01)
Gratis tip; kap toch met dat hout weg te halen!
Cookie-instellingen beheren