Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 133 km

Auto tegen lantaarnpaal, mogelijk alcohol in het spel

Toegevoegd: 05-03-2024, 07.04 uur
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - Een automobiliste is dinsdagochtend in Hansweert tegen een lantaarnpaal gereden. Na onderzoek bleek ze niet gewond te zijn geraakt. De politie vermoedt dat de vrouw alcohol had gedronken.


De bestuurster reed over de Westelijke Kanaalweg toen het rond 05.30 uur misging. Ze kwam met haar Mercedes in de berm terecht en raakte daar een lantaarnpaal. Een ambulanceteam kwam ter plekke om de automobiliste te onderzoeken. De vrouw bleek niet overgebracht te hoeven worden naar een ziekenhuis.

Nadat de vrouw was onderzocht, werd door politieagenten een blaastest afgenomen. Omdat wordt vermoedt dat de vrouw onder invloed van alchol reed, is ze meegenomen naar een politiebureau zodat daar een ademanalyse gedaan kan worden. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld. Onder meer het voorwiel aan de passagierszijde raakte beschadigd.

Rond 06.40 uur was de weg weer helemaal vrij. In de tussentijd was de weg enige tijd volledig dicht. Het verkeer werd omgeleid via de parallel gelegen Europastraat.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (5-3-2024 om 14:20)
het gaat ''goed '' met de drankrijders in 2024 .dus graag nog meer controle
VdVonck (5-3-2024 om 13:20)
Toch knap om beide spiegels eraf te rijden tegen een lantaarnpaal. Zal ongetwijfeld meer geraakt hebben op haar rondrit
corrie (5-3-2024 om 12:50)
Ja je zal maar dorst hebben maar dan kun je beter geen aurorijden
Ad Jonkers (5-3-2024 om 08:11)
Zo vroeg al aan de drank of nog een overblijfsel van de avond ervoor?
John (5-3-2024 om 07:45)
En nu het rijbewijs afpakken en nooit meer terug geven. Met drank op achter het stuur moet veel zwaarder bestraft worden, gewoon met naam en foto in de krant plaatsen.
Cookie-instellingen beheren