Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

40 Jaar oude Corvette uitgebrand in Kortgene

Toegevoegd: 05-03-2024, 22.59 uur
Door: Roland de Jong

KORTGENE - Een ruim 40 jaar oude Chevrolet Corvette is dinsdagavond zwaar beschadigd geraakt nadat deze in Kortgene in brand vloog. Bij het incident raakte niemand gewond.


De sportwagen stond op de Oost-Bermweg ter hoogte van camping De Zandkreek toen deze rond 21.00 uur in brand vloog. Brandweerwagens uit Kortgene en Colijnsplaat werden ter plekke gestuurd om te blussen. De brandweer kon helaas niet voorkomen dat de auto zwaar beschadigd raakte.

Volgens de eigenaar van het voertuig waren er eerder technische problemen geweest en zou de auto daarom naar een garage worden gebracht. Bergingsbedrijf Van Halst heeft de auto even na 22.30 uur getakeld.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Plastic fetish (6-3-2024 om 04:59)
Ik weet niet of deze Corvette economisch total loss is. Zolang de boel niet krom getrokken is is er zeker nog wat van te maken. Dat gaat veel geld en tijd kosten. Wat zonde van deze Amerikaan. Gewoon een nieuw interieur en ff wassen ;)
bram goeree (5-3-2024 om 23:47)
jammer het zijn hele mooie auto's
Cookie-instellingen beheren