Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 16 km

Pizzabezorger aangereden Voorstad Goes

Toegevoegd: 06-03-2024, 20.33 uur
De tegenpartij was niet meer aanwezig toen de politie ter plekke kwam.
De tegenpartij was niet meer aanwezig toen de politie ter plekke kwam.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Aan het eind van de middag een scooterbestuurder nagekeken in Goes nadat deze betrokken was bij een ongeval. De tegenpartij was doorgereden.


De politie en ambulancedienst werden dinsdagmiddag opgeroepen voor een ongeval op de kruising van de Zonnebloemstraat en de Voorstad. Door nog onbekende oorzaak was een pizzabezorger in botsing gekomen met een tegenpartij. Volgens de politie was de tegenpartij niet meer aanwezig toen zij ter plekke kwamen.

De scooterbestuurder is door het ambulancepersoneel onderzocht. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De tegenpartij heeft zich gemeld. Volgens de politie wordt de opgelopen schade onderling opgelost.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eva (9-3-2024 om 09:24)
De Voorstad is een fietsstraat waar maximaal 30 gereden mag worden, ook maaltijdverzorgers op scooters en/of electrische fietsen moeten zich daar aan houden. Dat is echter niet het geval, er wordt veel te hard gereden in de Voorstad, ook door auto's. Helaas wordt er nooit gecontroleerd.
HeeDee (7-3-2024 om 09:34)
Een maximale snelheid van 25km/u voor bezorgscootertjes zou geen slecht idee zijn. Je hoort ze niet aankomen omdat veel scootertjed elektrisch aangedreven zijn en de bestuurders gebruiken de stad als crossbaan.
Thera (7-3-2024 om 00:18)
Gelukkig alleen materiële schade wat opgelost gaat worden
Cookie-instellingen beheren