Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Automobiliste zonder rijbewijs betrapt in Middelburg

Toegevoegd: 11-03-2024, 07.32 uur
Automobiliste zonder rijbewijs betrapt in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Politieagenten hebben vannacht in Middelburg iemand betrapt die een auto bestuurde zonder dat zij over een rijbewijs beschikte.


De bestuurster was opgevallen omdat ze zonder verlichting reed. De politie gaf de vrouw een stopteken maar hierop werd in eerste instantie niet gereageerd. Uiteindelijk werd de automobiliste door de politie aan de kant gezet op de Roozenburglaan.  Volgens agenten van het politieteam Walcheren gaf de vrouw gas in de neutrale stand en bleek ze geen rijbewijs te hebben.

De vrouw kreeg een bekeuring aangezegd. Ook werd ze gewaarschuwd dat bij een volgende constatering haar auto in beslag kan worden genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (11-3-2024 om 13:03)
Willem: nou, nou…dat is nogal een straf die je voor ogen hebt. Geldt dat ook voor het achterwege laten van hoofdletters? Moet je wel direct naar een taalcursus hoor!
ikke (11-3-2024 om 11:00)
maak je allemaal niet zo druk. zo gaat het nu eenmaal in dit gekke regeltjesland.
willem (11-3-2024 om 08:44)
waarschuwing?? geen rijbewijs en dus niet verzekerd. auto meteen in de schredder. dat is de enige manier van straffen. als ze iemand had aangereden was ze duurder uit geweest.
Ad Jonkers (11-3-2024 om 08:15)
Lekker a-sociaal gedrag. Waslijst aan overtredingen. Als de bestuurster geen rijbewijs heeft kan het ook niet worden ingenomen. Echter, de waarschuwing om bij een volgende overtreding de auto in beslag te nemen is te mild. Meteen het voertuig afvoeren zodat er niet langer een gevaar op de weg rond rijdt. Hoewel........rijden met gas in neutraal is niet echt snugger te noemen!
Cookie-instellingen beheren