Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers op heterdaad betrapt in Breskens

Toegevoegd: 26-03-2024, 12.07 uur
Inbrekers op heterdaad betrapt in Breskens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BRESKENS – Een bewoner heeft maandagavond meerdere inbrekers betrapt in zijn woning in Breskens. De politie heeft meerdere verdachten aangehouden.


Gisterenavond omstreeks 20.50 uur werd de meldkamer gebeld door een persoon dat op zijn camera had gezien dat er in zijn woning aan de Tweede Zandstraat in Breskens meerdere personen lopen die spullen meenemen en diverse vernielingen plegen. De aangever is op dat moment nog op zijn werk. Hij wordt door één van de toegesnelde politie-eenheden opgehaald.

De agenten en Marechaussees treffen in de directe omgeving van de woning een man en een vrouw aan met een tas. Korte tijd later komt er nog een auto aanrijden. Hier stappen twee mannen uit. Het blijken bekenden van elkaar te zijn. Na het bekijken van de camerabeelden wordt het viertal aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit Polen zonder bekende woon- of verblijfplaats in Nederland, een 23-jarige man uit Sas van Gent en twee vrouwen uit Terneuzen (18,21). De verdachten zijn naar het bureau gebracht en de recherche gaat de zaak verder onderzoeken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tor (27-3-2024 om 12:28)
Wat een prachtige samenwerking tussen de bewoner en de Politie. Hulde aan allen. Het eindresultaat, 4 personen aangehouden. Na verhoor en rechtsgang uitzetten naar het land van herkomst. Europa, wat een gedrocht met al die open grenzen.
mar (26-3-2024 om 13:30)
Kijk wie het zijn, ze komen hier wonen en werken, eigen inwoners krijgen geen woning te pakken en die gaan bij anderen inbreken en spullen vernielen en meenemen. Goed dat een camera het heeft vastgelegd en de man werd gewaarschuwd. Na gevangenisstraf terug naar eigen land en voorlopig niet meer welkom in NL
Cookie-instellingen beheren