Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Auto rijdt tegen gevel Aziatisch restaurant Goes

Toegevoegd: 27-03-2024, 18.47 uur - Update: 27-03-2024, 20.39 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een man is woensdag aan het einde van de middag met zijn personenauto tegen de gevel van het restaurant Koi Asian Food aan de Ganzepoortstraat in Goes gereden. De bestuurder is aangehouden.


De auto ramde de gevel van het restaurant rond 17.25 uur. Brandweer, politie en ambulancedienst rukten uit maar de automobilist bleek ongedeerd te zijn gebleven. De politie heeft de man aangehouden. De naar verluid 59-jarige man zou mogelijk onder invloed hebben deelgenomen aan het verkeer.

De gevel van het restaurant raakte beschadigd, maar niet ontzet. Het restaurant bleef gewoon geopend voor gasten. De auto raakte zwaarbeschadigd en is rond 18.25 uur getakeld door een bergingsbedrijf. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (31-3-2024 om 12:39)
@fietser: Dat straatje daar mag je gewoon inrijden. Bekijk de foto's en de auto goed, dit is gewoon een voorbeeld van hoe Goes aan het worden is. Joggingbroekpaupers die overdag al aan de zooi zitten.
fietser (28-3-2024 om 13:50)
Dacht ie dat het een drive-in was? Of te laat gezien dat ie het straatje niet in mocht.
nn (27-3-2024 om 22:09)
gelukkig geen gewonden
Cookie-instellingen beheren