Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Toename aantal auto-inbraken Oosterschelderegio

Toegevoegd: 28-03-2024, 18.15 uur
Toename aantal auto-inbraken Oosterschelderegio
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - In de Oosterschelderegio is een toename te zien van het aantal auto-inbraken. Dat meldt de politie, die een onderzoek is gestart en op zoek is naar getuigen en camerabeelden.


Volgens de politie neemt het aantal meldingen over autokraken de laatste tijd toe en hoopt men dat mensen bruikbare informatie hebben die het onderzoek naar de verdachte(n) verder op weg kan helpen. De politie is ook op zoek naar mensen die camerabeelden hebben waar de dader(s) wellicht op staat/staan.

Om meer inbraken te voorkomen roept de politie op geen waardevolle spullen in voertuigen achter te laten en auto's goed af te sluiten. Zorg er daarbij ook voor dat alle ramen helemaal dicht zijn, zo waarschuwt de politie. Bij verdachte situaties wordt gevraagd direct 112 te bellen en eventuele kentekens van voertuigen van de verdachte(n) te noteren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren