Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Overlastgevende jongeren aangehouden op kermis Hansweert

Toegevoegd: 31-03-2024, 09.44 uur
Overlastgevende jongeren aangehouden op kermis Hansweert
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

HANSWEERT - De politie arresteerde zaterdagavond vijf jongens in de omgeving van de kermis in Hansweert vanwege verstoring van de openbare orde.


Een groep jongeren, vermoedelijk rond de 30 personen, verstoorde de openbare orde op de kermis. Zo gooiden jongeren glaswerk naar handhavers. Ook gooiden ze vuurwerk. Agenten vorderden dat de groep het terrein moest verlaten.

Vijf jongeren werden aangehouden op grond van de APV (Algemene Plaatselijke Verordening), art. 2.1. Het is verboden op een openbare plaats deel te nemen aan een samenscholing, onnodig op te dringen, te vechten of door uitdagend gedrag aanleiding te geven tot ongeregeldheden. Het gaat om 5 jongeren uit Hansweert (13), Kruiningen (17) en drie 15-jarige jongens uit Kapelle, Yerseke en Schore.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (1-4-2024 om 10:34)
@Emergo Dus als ze met glas en vuurwerk gooien zijn ze misschien toch goed opgevoed?? Hopelijk heb jij geen kinderen!
Emergo (31-3-2024 om 13:39)
A Jonkers Knap dat u iets kunt zeggen over de we;/niet opvoeding van die jongens.
Vlissinger (31-3-2024 om 11:55)
Zo zien we maar die jongeren uit de dorpjes zijn net zo erg al niet erger dan stads jongeren.
Jacob (31-3-2024 om 10:16)
Een flink pak op hun sodemieter kan wel eens helpen. Dat zou ik dan gedaan hebben bij onze kinderen. Maar tegenwoordig ermee praten moet helpen nou zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
Ad Jonkers (31-3-2024 om 10:03)
Wat een pareltjes voor de samenleving...... Gooien met glas en vuurwerk. De ouders zullen vast trots zijn op hun nageslacht. Opvoeding zullen ze weinig genoten hebben!
Cookie-instellingen beheren