Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 261 km

Politie zoekt schutter schietpartij President Rooseveltlaan Vlissingen

Toegevoegd: 23-04-2024, 20.45 uur
De politie heeft het signalement van de schutter gedeeld.
De politie heeft het signalement van de schutter gedeeld.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De politie in Zeeland is dringend op zoek naar een man die op donderdag 1 februari 2024 meerdere levens in gevaar bracht.  De politie deelt zijn signalement.


Het schieten volgde volgens de politie op een korte woordenwisseling in het verkeer aan de President Rooseveltlaan. De schutter was te voet en zocht de confrontatie met het fietsende slachtoffer. Toen die laatste afstapte, trok de dader een vuurwapen en begon hij te schieten. Dat gebeurde ter hoogte van de Bloemenlaan.

De schutter staat op beeld. Hij heeft een licht getinte huidskleur en had op die eerste februari een snorretje. De man rende weg in de richting van de Jacob Marislaan en is daarna ook nog gezien op de Mesdaglaan. Degene die weet wie deze man is, kan zich melden bij de politie.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (25-4-2024 om 10:34)
@Thijs, Ze hebben eerst twee maanden op straat naar deze gek gezocht zonder slapende honden wakker te maken. Dat is juist slim. Jouw methode door het volk meteen al de foto's te laten zien is juist volkomen verkeerd omdat de dader dan meteen op de hoogte is dat er naar hem wordt gezocht. Iets wat hij anders niet kan weten. Wat denk jij dan wat er daarna gaat gebeuren? Juist! Dan slaat hij op de vlucht. Niet erg slim dus. En anoniem melden is meer van deze tijd omdat als jij je meld en zegt dat je de dader kent en weet dat hij het gedaan heeft, dan moet je misschien wel getuigen en dan ben je misschien wel aan de beurt als dit een zware crimineel betreft. Kortom, eerst even nadenken en niet meteen de politie in het verkeerde daglicht stellen
Thijs (24-4-2024 om 20:42)
@Vlissinger Kom op joh! Dat soort gasten zijn wel dom, maar niet zo dom dat ze niet weten dat ze gezocht worden. Van zo'n figuur wil je zo snel mogelijk weten waar die zit. Dan ga je niet na twee maanden eens denken van goh laten we eens kijken of de burger zich mogelijk nog iets herinneren kan. De tip dat mensen anoniem melding kunnen maken hadden ze dan ook wel twee maanden terug kunnen doen, toen de meeste mensen die mogelijk iets gezien zouden hebben dat ook nog zouden weten. Je punt dat niet anonieme melders vogel vrij zijn is zeer valide! Nee dit is weer een gevalletje verkeerde prioriteiten en mensen inzetten op plekken waar ze eigenlijk niet echt nodig zijn.
Jaap (24-4-2024 om 11:19)
Altijd weer een fantastische daadkracht als het gaat om het aanpakken van tuig in deze heerlijke stad, ik kan niet wachten om er naar toe te verhuizen.
Jos (24-4-2024 om 08:57)
Tja, sinds de camera's die aan de flatgebouwen hingen weggehaald zijn is de Pres. Rooseveltlaan terhoogte van de flats een Walhalla voor vreemde zaken.
Vlissinger (24-4-2024 om 07:06)
Ad Jonkers, misschien vluchtgevaar? Ze proberen zo'n anti-sociale aan macht verslaafde kleuter altijd eerst zelf te pakken. Net doen of niemand iets weet en dat hij ermee weg komt. Zo geef je zo'n minderwaardigheidscomplexje het idee dat hij superieur is en juist dan gaan ze fouten maken. Maar deze gek komt denk ik niet uit Vlissingen en daarom verspreiden ze deze foto's. Misschien heeft hij bekenden hier wonen die in staat zijn om te begrijpen dat hij de volgende keer misschien een stap verder gaat. De politie had bij dit bericht moeten vermelden dat je ook anoniem je tip kunt doorgeven. Dat werkt vaak beter omdat je niet wil dat jouw naam bekend wordt bij zo'n doorgedraaide kneus.
Ad Jonkers (24-4-2024 om 01:02)
Waarom een lange tijd wachten om die beelden te verspreiden? O. ja.......recht op privacy!
Cookie-instellingen beheren