Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuwse BOB campagne start vandaag

Toegevoegd: 17-12-2007, 08.12 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
GOES - Het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) begint vandaag met de nieuwe BOB-campagne. Die moeten weggebruikers erop wijzen dat het niet verstandig is om te drinken in het verkeer.

Er zijn ruim 1200 posters verspreid onder wegbeheerders, bedrijven, bibliotheken, benzinestations, dorpshuizen en scholen voor voortgezet onderwijs. Bij politiecontroles is in het vervolg ook een BOB-voorlichtingsteam aanwezig. Dat team gaat ook op pad naar kerstmarkten, discotheken, megaparty's en bijvoorbeeld carnavalsoptochten.

Van 21 tot en met 24 januari 2008 doen honderd restaurants mee aan een actie. Tijdens die actie maakt de nuchtere bestuurder kans op een dinercheque van vijftig euro. Verder wordt iedereen opgeroepen om op jebenttopbob.nl z'n BOB te bedanken. De beste inzender mag naar ijshal Thialf.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren