Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (13) gewond op strand bij Oostkapelle

Toegevoegd: 22-03-2008, 17.39 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOSTKAPELLE - Zaterdagmiddag om tien over twaalf werd de bemanning van de KNRM Westkapelle opgeroepen voor een ongeval op het strand bij Oostkapelle.

Ter hoogte van de duinovergang de Lage Duintjes was een 13-jarig Duits meisje van haar paard gevallen. Zowel de ambulance als de KNRM gingen met spoed ter plaatse.

Het strand is voor de ambulance moeilijk te bereiken. Het ambulancepersoneel is daarom ook met het KNRM voertuig naar de locatie op het strand gebracht. Hier is eerste hulp verleend aan het meisje dat vermoedelijk haar arm had gebroken.

Omdat het slachtoffer dicht bij de waterlijn lag en het opkomend water was werd een shovel gevraagd te assisteren. De shovelbestuurder heeft zand gestort tussen het slachtoffer en het opkomende water. Zo kon het meisje worden gestabiliseerd en met de Unimog naar de ambulance worden gebracht.

Per ambulance is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. Hier zal zij aan haar verwondingen worden behandeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren