Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen onder invloed moeten rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 17-04-2008, 16.05 uur
Door: Roland de Jong
SLUIS - De politie heeft de afgelopen dagen in Sluis twee personen aangehouden die dronken achter het stuur waren gekropen.


In de nacht van dinsdag op woensdag werd rond 01.20 uur op de Hoogstraat een 47-jarige automobilist uit Polen gecontroleerd. Uit ademanalyse bleek dat hij 3,6 keer teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Vannacht werd rond 04.00 uur op het Walplein een 42-jarige automobilist uit Beekbergen gecontroleerd. Hij moest mee naar het bureau voor een ademanalyse. De man bleek ruim 3,3 keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken.

 
De twee kregen een proces verbaal. Ook moesten zij hun rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren